a cool image

JC Straaltechniek

is uw specialist op het gebied van snelle en professionele verduurzaming van elke ondergrond.

a cool image

Duurzaam onderhoud?

Wij hebben de oplossing voor ieder project, gericht op de lange termijn.

a cool image

Laat uw object weer stralen!

Met onze expertise in oppervlaktebehandelingen zorgen wij ervoor dat uw project weer blinkend voor dag komt.

Over ons

Over ons

JC Straaltechniek BV is uw specialist voor straal- en conserveerwerk. Ons bedrijf is opgericht in 2001 en heeft een ruime ervaring in stralen en coaten. Uw project, groot of klein, is daarom bij ons in goede handen. Wij werken onder andere voor scheepvaart, aannemerij, offshore en  machinefabrieken maar ook voor particulieren.

Vanuit onze hoofdvestiging in Werkendam (Jakobsstaf 3) realiseren wij de grootste projecten. Onze nevenvestiging in Werkendam (Velsenstraat 6) is speciaal ingericht voor kleinere projecten.

Daarnaast hebben wij ook een vestiging in Vlissingen onder de naam JCS Vlissingen BV, een dochteronderneming van JC Straaltechniek BV. Hier richten we ons vooral op de offshore, grote zeegaande schepen en materieel voor de natte aannemerij.

Vestigingen – Vlissingen

Onze missie

Ons doel is om oplossingen te bieden voor de uitdagingen waarvoor u als klant staat in het duurzaam onderhouden van uw materieel. Dit doen wij door u te voorzien van het meest geschikte conserveringsadvies, gericht op de lange termijn. Voor ieder project, groot of klein, hebben wij een passend verfsysteem met een garantie op een bepaalde levensduur. 

Onze toekomstvisie

Met het oog op de toekomst streven naar een verantwoorde groei, zonder de hoge kwaliteit waar we voor staan, uit het oog te verliezen. Daarbij hebben we ook de ambitie om het elke dag beter te doen dan de vorige. Verder willen we nóg meer een totaalleverancier op het gebied van stralen en conserveren worden. 

Waarin we ons onderscheiden

Uitdagingen omzetten in oplossingen: De kracht van JC Straaltechniek zit in de kwaliteit van het werk en de gedrevenheid van de medewerkers, die veel kennis van het vak hebben. Deze kennis combineren wij met het vakmanschap van het stralen en coaten van iedere oppervlakte. Wij denken met u mee voor de best mogelijke oplossing, die gericht is op de lange termijn. Als we problemen signaleren doen we suggesties voor verbeteringen. Bovendien houden we van uitdagingen en zoeken graag naar creatieve oplossingen.   

Hoe we werken

Kwaliteit

We streven naar de best mogelijke oplossing op het hoogste kwaliteitsniveau. Daar investeren we dagelijks in zodat we consistent leveren. Iedere nieuwe uitdaging vergroot bovendien onze kennis op ons vakgebied.

We werken volgens strikte procedures en normen. De coatings die wij gebruiken zijn NACE-gecertificeerd en ons bedrijf beschikt over VCA en ISO 9001 certificering.

Flexibel en snel

Door onze grote capaciteit aan werkruimte, het slim en efficiënt indelen van deze ruimte en onze resultaatgerichte aanpak kunnen wij optimale levertijden realiseren. Korte lijnen binnen ons bedrijf en directe contacten met andere partijen zorgen ervoor dat we aan uw wensen kunnen voldoen.

Persoonlijk en transparant

Wij staan graag met u in verbinding door u persoonlijk en transparant te benaderen. We streven naar langdurige relaties op basis van vertrouwen. We luisteren goed naar uw wensen en willen verwachtingen op een transparante manier communiceren.

Duidelijk

We komen onze afspraken na en verwachten dat anderen dat ook doen. Problemen of fouten worden besproken om samen een oplossing te vinden. Beslissingen nemen we op basis van feiten en een gedegen onderbouwing. Duidelijke communicatie helpt ons een effectieve bedrijfsvoering te realiseren.

Waar we voor staan

Klantgerichtheid

Uw wensen zijn voor ons de uitdaging om een praktische en succesvolle oplossing te leveren. Wij schrikken niet van een grote of juist een hele complexe aanvraag. Wij voorzien u altijd van het meest geschikte coatingadvies voor de langere termijn. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. U wordt bij ons altijd met waardigheid en respect behandeld.

Waardering

Ons jonge, dynamische team staat iedere dag voor ons klaar voelt zich verantwoordelijk voor de kwaliteit die we leveren. Dankzij hun gedrevenheid, passie en creativiteit zijn zij het kloppend hart van ons succes.

Duurzaamheid

Door het verduurzamen van uw materialen wordt de levensduur hiervan aanzienlijk verlengd. Zelf hebben wij geïnvesteerd in zonnepanelen en de opslag en recirculatie van warmte in onze gebouwen. Daarnaast beschikken onze werkruimtes over duurzame aspecten, zoals vloerverwarming.

Kom bij ons werken

Vacatures

Ons bedrijf groeit en daarom zijn wij altijd geïnteresseerd in vakbekwame en gemotiveerde mensen. Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan een mailtje naar info@jcstraaltechniek.nl met je gegevens.

wij werken voor

onze andere diensten

Conserveren

Bescherm uw materiaal tegen invloeden van buitenaf door één of meerdere lagen coating of verf aan te brengen. In onze moderne werkplaats kunnen we veel verschillende producten verspuiten.

Lees verder

Stralen

Een straalbehandeling zorgt ervoor dat de ondergrond schoon en ruw wordt. Stralen is dé manier om de ideale ondergrond te creëren voor het duurzaam laten hechten van een coating of verfsysteem.

Lees verder

kom bij ons werken

  • Vacatures

  • Ons bedrijf groeit en daarom zijn wij altijd geïnteresseerd in vakbekwame en gemotiveerde mensen. Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan een mailtje naar info@jcstraaltechniek.nl met je gegevens.

  • YOUTUBE VIDEO

  • Bekijk onze bedrijfsfilm!

  • Om een indruk te krijgen van de projecten die wij leveren moet u onze bedrijfsfilm gezien hebben! Van een klein onderdeel tot een grote landbouwmachine en van een set balken tot een compleet jacht. Wij zijn trots op iedere opdracht die we mogen maken. Heeft u vragen over de mogelijkheden met betrekking tot uw project? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag met de beste oplossing!