a cool image

JC Straaltechniek

is uw specialist op het gebied van snelle en professionele verduurzaming van elke ondergrond.

a cool image

Duurzaam onderhoud?

Wij hebben de oplossing voor ieder project, gericht op de lange termijn.

a cool image

Laat uw object weer stralen!

Met onze expertise in oppervlaktebehandelingen zorgen wij ervoor dat uw project weer blinkend voor dag komt.

Conserveren

Conserveren en spuiten

Conserveren is dé manier om materialen te verduurzamen of te beschermen tegen aantasting, zoals corrosie. JC Straaltechniek levert uitstekende kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Ons team beschikt over uitgebreide vakkennis om van uw project weer een stralend geheel te maken. Ook grote of afwijkende materialen vormen voor ons geen probleem. Wij nemen u graag de zorg uit handen. Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Waarom conserveren?

Door uw materieel te conserveren gaat u het natuurlijk verval tegen waardoor het een langere levensduur heeft. Conserveren is een vorm van verduurzamen waardoor materieel veel langer meegaat. Het materieel behoudt zo ook zijn waarde; dat levert voor u op de lange termijn een eenvoudige kostenbesparing op.

Welke mogelijkheden zijn er?  

U wilt uw onbehandelde, oude of beschadigde object of oppervlak laten conserveren. Door het aanbrengen van één of meerdere verflagen beschermt u uw materieel. Maar er zijn veel meer verschillende coatingsystemen. U kunt het materiaal enkel een kleur laten geven, maar ook een slijtvaste- of elastische coating, een zinklaag of een chemievrije coating laten aanbrengen. Een epoxy of polyuretaan laklaag is bovendien UV-bestendig en zorgt voor extra duurzaam kleurbehoud.

Wij beschikken over de kennis en apparatuur om alle producten te verspuiten. Het voordeel van spuiten is dat het een mooi strak en glad resultaat geeft en een goede dekking.

Voor elk project kunnen wij een geschikt coatingadvies samenstellen. Onze ervaren medewerkers geven u graag een passend advies over het coatingsysteem wat in uw situatie het beste is. Hierin volgen wij uiteraard de voorschriften en hebben overleg met u met betrekking tot wat uw wensen zijn. 

Welke objecten kunnen wij voor u conserveren?

Onze werkplaats met moderne spuitcabines is uitgerust om de meest uiteenlopende objecten, van groot tot klein, effectief te behandelen. Veel verschillende soorten materiaal, bijvoorbeeld hout, polyester, kunststof en uiteraard allerlei soorten metaal (inclusief RVS) kunnen wij voorzien van een beschermlaag. Ook groot materieel is voor ons geen enkel probleem.

Wij beschikken over drie locaties:  

De locatie op Velsenstraat 6 in Werkendam beschikt over drie kleinere spuitcabines en een spuithal. Hier behandelen we de kleinere, meer bewerkelijke objecten. Denk hierbij aan objecten waarbij er veel afgeplakt moet worden. Of juist kleinere en minder zware onderdelen tot ca. 10 meter lengte en een gewicht van maximaal 3 ton.

Onze locatie op Jakobsstaf 3 in Werkendam is speciaal ingericht voor grote objecten. Door de grote toegangsdeur van 10 meter breed en 7 meter hoog past alle materieel wat over de weg vervoerd kan worden hier naar binnen. Objecten tot maximaal 40 ton* kunnen door de aanwezige bovenloopkranen veilig worden verplaatst.

Onze derde locatie bevindt zich in op Estalandweg 3 in Vlissingen. Op deze locatie behandelen we vooral groot materieel zoals bijvoorbeeld grote, complexe offshore installaties. Door de ligging aan het water is deze locatie ook makkelijk bereikbaar voor (zeegaande) schepen.

*hoger gewicht in overleg

De voordelen van spuiten

Laagdikterapport

Een inspectie- en testplan kan op aanvraag worden samengesteld. Wij hebben de kennis en de meetapparatuur in huis om de laagdikte van de conserveerwerkzaamheden vast te stellen en dit te verwerken in een laagdikterapportage.

Kleurmenger

Met onze verfmengmachine maken we bijna elke RAL-kleur (of andere kleurcode) zelf waardoor we snel met uw materiaal aan de slag kunnen. 

Dit gaat om de volgende producten:

Voor grote projecten bestellen we de verf bij onze vaste leverancier.

Wilt u uw materiaal duurzaam beschermen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

wij werken voor

onze andere diensten

Stralen

Een straalbehandeling zorgt ervoor dat de ondergrond schoon en ruw wordt. Stralen is dé manier om de ideale ondergrond te creëren voor het duurzaam laten hechten van een coating of verfsysteem.

Lees verder

kom bij ons werken

  • Vacatures

  • Ons bedrijf groeit en daarom zijn wij altijd geïnteresseerd in vakbekwame en gemotiveerde mensen. Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan een mailtje naar info@jcstraaltechniek.nl met je gegevens.

  • YOUTUBE VIDEO

  • Bekijk onze bedrijfsfilm!

  • Om een indruk te krijgen van de projecten die wij leveren moet u onze bedrijfsfilm gezien hebben! Van een klein onderdeel tot een grote landbouwmachine en van een set balken tot een compleet jacht. Wij zijn trots op iedere opdracht die we mogen maken. Heeft u vragen over de mogelijkheden met betrekking tot uw project? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag met de beste oplossing!